Maloprodaja

Ukoliko Vam je potrebno praktično i dekorativno stono i kuhinjsko posuđe, Sweet Home multibrand maloprodajni objekti su pravo mesto za Vas!

prodaja posudja online

Zašto baš mi?

Možemo Vam ponuditi široku paletu brendova poznatih širom sveta, koji oplemenjuju svaku kuhinju. Naša ponuda obuhvata asortiman srednjeg i višeg kvaliteta iz domena posuđa, escajga, opreme za pripremu i kuvanje hrane koja bi i profesionalce oduševila.

prodaja posudja online sweet home port

Vrhunski kvalitet proizvoda

Sweet Home Port u svojoj ponudi ima vrhunsko posuđe najpoznatijih svetskih brendova. Godinama gradimo mrežu dobavljača koji su u svetu priznati kao lideri u prodaju stonog i kuhinjskog posuđa. Dokaz kvaliteta našeg posuđa su mnogi zadovoljni kupci širom Srbije.

prodaja posudja online sweet home port

Kupci na prvom mestu

Nastojimo da nam to bude naš moto u odnosima kako prema kupcima, tako i prema saradnicima. Naši ljubazni prodavci pomoći će Vam u izboru posuđa koje će odgovarati Vašim potrebama, a naša dostava iznenaditi će Vas brzinom i profesionalnošću.

U Beogradu su vam trenutno dostupna dva maloprodajna Sweet Home objekta:

Prodaja posudja trzni centar zmaj zemun

Maloprodajni objekat – TC Zmaj

Na našoj lokaciji  pored pumpe Zmaj na autoputu Beograd-Zagreb, na čak 600 m2, možete pogledati našu široku ponudu brojnih svetskih brendova za uređenje doma kao i putni program.

Trudimo se da našim kupcima ponudimo izuzetan kvalitet, širok izbor, različit dizajn i povoljne cene.

prodaja posudja extra centar novi beograd

Maloprodajni objekat – Extra Centar

Naš drugi maloprodajni objekat se nalazi u Extra centru na Novom Beogradu. Na 110 m2 prodajnog prostora vas čeka ekskluzivan izbor iz ponude naših renomiranih brendova kuhinjskog i dekorativnog posuđa.

Za nas je ključno da naši kupci uvek mogu da pronađu ono što im je potrebno i da Sweet Home radnju napuste zadovoljni i sa osmehom na licu.

Mi smo tu za Vas

Naši prodavci sa dugogodišnjim iskustvom pomoći će vam u odabiru proizvoda bilo da kupujete posuđe za svoj dom ili želite nekome da poklonite vredan poklon.

Danas, kada je tržište pretrpano robom teško je pronaći proizvod koji će Vam svojom cenom biti dostupan, a svojom kvalitetom zadovoljavati vaše potrebe. Zato Vam mi nudimo veliki izbor vrhunskog posuđa.

Mi ne želimo da samo prodamo proizvod kupcu,
već da stvorimo mrežu zadovoljnih kupaca sa poverenjem u nas.

Proizvode poručene putem internet prodavnice možete platiti na više načina. Plaćanje pouzećem- gotovinski u trenutku isporuke, plaćanje na račun- uplatom na račun u pošti ili banci ili plaćanje platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu.

Sve proizvode kupljene preko našeg web shopa već sledećeg dana šaljemo brzom kurirskom službom na Vašu kućnu adresu.

Možemo Vam ponuditi široku paletu brendova poznatih širom sveta, koji oplemenjuju svaku kuhinju.