Tescoma secko

Tescoma secko -Savršena pomoć u kuhinji Ostavite komentar

Tescoma secko može biti vaš najbolji saveznik u kuhinji!

Seckalica ili, ukratko, secko, u savremeno doba postaje sve popularniji dodatak svakoj kuhinji. Razloga za to je mnogo, a najvažniji je svakako njihova praktičnost i jednostavnost upotrebe. Svaki obrok daleko je jednostavnije pripremiti uz upotrebu seckalice, bez obzira na to koje jelo se priprema.

U zavisnosti od toga da li vam je potreban secko za voće poput jabuka ili secko za povrće poput crnog luka ili paradajza, Tescoma i Sweet Home prodavnica nude vam samo najbolje. Zbog čega bi upravo Tescoma secko trebalo da se nađe u vašoj kuhinji, otkrivamo vam u narednim redovima.

Tescoma secko za sveže voće i povrće

Ukoliko u kuhinji provodite veći deo dana, spremajući omiljene obroke za sve ukućane, onda znate koliko je ovaj poduhvat težak bez upotrebe odgovarajuće ’’opreme’’. Pre svega, tu mislimo na praktične i efikasne kuhinjske dodatke, kao što su seckalice.

Na tržištu se može pronaći veliki broj različitih vrsta seckalica za sveže povrće i voće. Ipak, prilikom kupovine trebalo bi obratiti pažnju na nekoliko osnovnih stvari.

Tescoma secko

Pre svega, seckalice za sveže voće i povrće moraju biti izrađene od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika. Ovaj materijal omogućava veoma laku upotrebu i izuzetnu dugotrajnost secka. Tescoma secko za sveže voće i povrće na kockice veoma lako i brzo seče ovu hranu na kockice i štapiće. Dizajniran je tako da se seckanje povrća obavlja veoma brzo, bez imalo muke. Osim toga, olakšan je i deo čišćenja i pranja samog secka. Praktičan deo Tescoma seckalice na kockice omogućava seckanje povrća bez mogućnosti proklizavanja. Na taj način, vaše ruke su u svakom trenutku bezbedne i osigurane od posekotina i ogrebotina.

Ovakva vrsta secka savršena je za sečenje povrća kao što je šargarepa, krastavac, luk, peršun ili pak voća kao što su jabuke, kruške, nektarine, kajsije i slično. Vaša omiljena jela pripremićete veoma brzo i jednostavno uz Tescoma seckalicu na kockice.

Tescoma secko za crni luk

Jedno od najomraženijih zadataka u kuhinji većine domaćica u Srbiji svakako je seckanje crnog luka. Kako se crni luk koristi kao podloga većine kuvanih jela domaće kuhinje, ni ovaj podatak zapravo ne bi trebalo da začuđava.

S obzirom na to da ovaj zadatak zapravo oduzima i mnogo vremena, ne čudi ni to što se domaćice uglavnom odlučuju za pomoć jednog kuhinjskog uređaja, odnosno dodatka – seckalice.

Tescoma seckalica za crni luk omogućava vam jednostavno i brzo sečenje luka ili orašastih plodova na potrebnu veličinu za svega nekoliko sekundi. Sačinjen je od veoma otporne plastike sa oštricama od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika. Samim tim, omogućeno vam je lako pranje i održavanje.

Veoma je važno naglasiti da su svi Tescoma proizvodi čiji se delovi sastoje od visokokvalitetne plastike BPA free. Dakle, BPA se ne nalazi u materijalima koje koristi brend Tescoma.

Gde možete pronaći najkvalitetnije Tescoma seckalice i ostale kuhinjske dodatke?

Ukoliko ste u potrazi za novim kuhinjskim dodacima, ne tražite dalje. Prodavnica Sweet Home nudi vam sve što vam je potrebno.

Pored visokokvalitetnih secka za jabuke, crni luk, cherry paradajz, jaja i ostalog povrća, Tescoma brend ima i veliki asortiman ostalih kuhinjskih dodataka. Tako u prodavnici Sweet Home možete pronaći i ravno rende, koje će vam dodatno olakšati postupak pripreme hrane i obroka za vašu porodicu. Pored toga, kod nas možete kupiti i druge dodatke koji će biti vaši najbolji saveznici u kuhinji – noževe za pizzu, rezače za sir, sekače za paradajz, ljuštilice za povrće, držače za sečenje i slično.

Tescoma secko

 

U ponudi prodavnice Sweet Home možete pronaći i druge kuhinjske proizvode, kuhinjsko posuđe, posude za čuvanje hrane, čaše, činije i ovale, šoljice za kafu ili čaj i slično. Posetite nas!

Ostavite odgovor