Brendovi

Sweet Home - sinonim za veliki izbor lepog i funkcionalnog stonog i kuhinjskog posuđa.

Možemo Vam ponuditi široku paletu brendova poznatih širom sveta, koji oplemenjuju svaku kuhinju. Naša ponuda obuhvata asortiman srednjeg i višeg kvaliteta iz domena posuđa, escajga, opreme za pripremu i kuvanje hrane koja bi i profesionalce oduševila – sve na jednom mestu.

Luminarc - Sweet Home Port

LUMINARC

Luminarc je francuski brend koji je 1948. osnovao ARC International, a specijalizovan je za posuđe za jelo i staklo. Luminarc nudi široku paletu kolekcija za sve uzraste i sve želje I potrebe koje doprinose vašem svakodnevnom životu poput setova za večeru, čaša, čaša, šolja, posuda i tanjira.

Bogat asortiman proizvoda obuhvata više kategorija – linija: Arcoroc Eclat, Cristal d Arc, Arcopal…

luminarc posudje prodaja
Acropal - Sweet Home Port

ARCOPAL

Arcopal je francuska marka posuđa za ručavanje i osnovana je 1958. godine. Ovaj brend je poznat po svojoj trajnosti i otpornosti. Zaštitni znak ove kuće je slon Arčibald – slon koji brine o stvarima.

Ime Arcopal je širom sveta postalo sinonim za opal! Kada pomislimo na Arcopal, mislimo na snagu, jednostavnost i sećanja iz detinjstva. Ovaj brend je našao svoj put do mnogih ormarića naših baka i mama.

arcopal brend srbija
arcorock posudje

Arcoroc

Da bi zadovoljio potrebe profesionalaca u industriji, Arcoroc nudi široku paletu inovativnih, visokokvalitetnih i funkcionalnih proizvoda u domenu staklenog i kuhinjskog posuđa. Arcoroc postavlja inovaciju materijala i dizajn u središte razvoja.

Zbog neprekidne potrage za sveobuhvatnim rešenjima, danas je ovaj brend preferirani partner najvećim hotelima, restoranima i barovima na svetu. Izdržljiv, funkcionalan i elegantan, Arcoroc pruža snažne, praktične proizvode dizajnirane za svakodnevnu upotrebu.

arcoroc posudje srbija
Eclat - Sweet Home Port

Eclat

Postavljanje stola ponekad može biti malo dosadno. Eclat nonosi kvalitetan escajg sa dodatkom neodoljivih boja.

Svaki komad ima blistav sjaj i izrađen je od nehrđajućeg čelika koji ima fini odsjaj ogledala. Ovi moderni, privlačni komadi dolaze u nizu nijansi koje ulepšaju svaku priliku kada se jede.

eclat srbija prodaja
chef sommelier posudje

Chef & Sommelier

Kada želite da se Vaš sto ističe – tu je Chef & Sommelier! Chef & Sommelier inspiriše i podržava serviranje hrane odvažnim i originalnim luksuznim kolekcijama.

Kolekcije ovog Brenda su orijentisane na trendove u serviranju koji podrazumevaju mini porcije, jela za deljenje, novu kuhinju, ljubav prema kafi, vino na čašu itd. Chef & Sommelier fine porcelanske linije kombinuju stručnost degustacije vina, eleganciju prezentacije i snagu inovativnih materijala.

arcoroc posudje srbija
Cristal Darques - Sweet Home Port

Cristal d’Arques

Inspirisane Art Deco-om, sa svojim odvažnim geometrijskim oblicima i ekstravagantnom obožavanju prema zaobljenim ivicama, igaonim linijama i finoj obradi, kolekcije Cristal d’Arques uključuje ultra otporne čaše za penušava i regularna vina, koje slave “francusku umetnost življenja”.

Cristal d’Arques kristal čaše
Metalac posudje

Metalac

Metalac nudi široku ponudu asortimana za kućne potrebe. Svojevremeno prepoznatljiv pre svega kao lanac prodavnica posuđa, Metalac se danas afirmiše vrlo širokom ponudom.

Osim Metalčevih proizvodnih programa (posuđa, sudopera i bojlera) u ponudi su i proizvodi od stakla, keramike i porcelana.

metalac posudje prodaja srbija
Risoli - Sweet Home Port

Risoli

Osnovana u šezdesetim godinama prošlog veka, Risoli je kompanija kojoj je bilo suđeno da postane lider na tržištu opreme za kuvanje. To je postignuto tako što je osnivač Alfredo Montini započeo sa proizvodnjom specijalnih pribora, posuda i lonaca velike debljine (6-8 mm) sa avangardnim nelepljivim premazom protiv ogrebotina.

Njegova namera bila je zameniti stari kuhinjski pribor od livenog gvožđa laganim proizvodom: rezultat je bio realizacija inovativnog koncepta posuđa. Lakši za rukovanje, lakši za čišćenje, uz bolju i ujednačenu distribuciju toplote, kako bi se garantovalo ravnomerno kuvanje a hrana zadržala što prirodniji ukus.

risoli posudje srbija prodaja
alessandro borghese posudje

Chef Borghese

Poznati svetki chef dizajnira posuđe i kuhinjske potrepštine da i Vi kuvate kao profesionalac! Svaka kolekcija sadrži i savete, predloge i recepte chef-a Alessandra Borghesea a uz fino i svedeno dizajnirana kuhinjska pomagala i posuđe ovog brenda, vaša kuhinja će biti i funkcionalna i lepa

Chef Borghese srbija prodaja
Victorinox - Seet Home Port

Victorinox

Ne morate biti kuvar da biste znali tajnu uspešne kuhinje: savršeno naoštreni noževi. Kuhinjski noževi Victorinox su neverovatno oštri i odlično balansirani.

Ako budete posedovali jedno od ovih remek-dela u domenu noževa, gotovo će vam se činiti kao da se sve samo seče. A to je tajna dobrog kuvara.

victorinox srbija prodaja
h&h lifestyle logo srbija

H & H Lifestyle

H&H je brend koji se fokusira na praćenje trendova i isporučivanje kvaliteta, dizajna, stila i odgovarajuće cene svojim raznolikim mušterijama.

Brend je nastao u Italiji i udobdost doma i upotrebljivost artikala u svakodnevnom životu su imperativ koji svaka kolekcija posuđa, keramike i kućnog dekora prati.

h&h srbija prodaja
Sistema - Swwe Home Port

Sistema

Uzimajući u obzir jednostavnu pretpostavku da kupci žele dobro izrađen, jednostavno dizajniranu posudu za čuvanje hrane koji se može lako skladištiti, rođen je asortiman brenda Sistema.

Brend je nastao na Novom Zelandu pre 30ak godina i od tada dominiraju u proizvodnji posuda za čuvanje hrane koje mogu da se koriste i za mikrotalasne pećnice – za maksimalnu udobnost korišćenja za celu porodicu.

sistema proizvodi prodaja srbija
bohemia logo srbija

Bohemia

Smeštena u prelepom istorijskom gradu Edinburghu u Škotskoj, Bohemia proizvodnja je smeštena u sred boemskog okruga poznatog po uspešnoj zajednici zanatlija, dizajnera, pisaca i muzičara.

“Bohemia” je osnovana 2006. i predstavlja kulminaciju saradnje tvorca brend Dženi Lokton sa zanatlijama i umetnicima širom sveta. Bohemia proizvdi su 100% zanatski i fokusirani na prirodne materijale, održivu izradu i saradnju sa što više manjih proizvođača za jedinstvene komade posuđa i kućnih potrepština u boemskom stilu.

bohemia srbija prodaja
Kutahya - Swwe Home Port

Katahya

Kutahya Porselen San.A.S. osnovana je 1970., a porodica Gural je većinski vlasnik preduzeća od 1984. Kompanija ima ukupno šest fabrika sa zatvorenom površinom od 160.000 m2, bavi se proizvodnjom tvrdog porcelana, Naturaceram-a (skraćeni naziv Natural Ceramic – keramički stoni pribor), keramikom i industrijom ambalaže.

Kutahya Porselen svrstana je među vodećim brendovima ne samo Turske, već i
sveta – posebno evropskih zemalja.

katahya prodaja srbija
Zippo - Sweet Home Port

Zippo

Zippova raznovrsna linija proizvoda kontinuirano raste još od 1930-tih i danas uključuje pored upaljača i butanske višenamenske upaljače, muške i ženske mirise, modne dodatke, naočare i proizvode za entuzijaste na otvorenom.

Kvalitet i trajnost materijala, bezvremeni dizajn i prepoznatljivo ime su nešto što prati Zippo već skoro 100 godina.

zippo srbija prodaja
Tescoma -Sweet Home Port

Tescoma

Sem kvaliteta, Tescoma pribor za kuhinju je i izuzetnog dizajna, atraktivnih boja, te Vam daje mogućnost pravog izbora koji se lako uklapa u svaku kuhinju, dajući vedru atmosferu i kuhinji i Vašem radu u njoj.

Tescoma je izabrala istraživanje i inovacije kao svoje vodeće principe kako bi vam
pružila najkompletniji asortiman kuhinjskih alata o kojima ste ikada mogli sanjati.

tescoma prodaja srbija