Šta pokloniti za slavu

Šta pokloniti za slavu? Ostavite komentar

Šta pokloniti za slavu je jedno od najčešće postavljanih pitanja kada dođe sezona praznika i proslava.

Period praznika i slava u nama uglavnom izaziva radost zbog druženja sa prijateljima i porodicom, ali i brigu oko odabira poklona. Većina nas želi da pokloni dragim osobama ono što će im koristiti, ono što vole i ono što će izmamiti osmeh na njihovom licu.

Iako je na krsnim slavama naglasak na okupljanju porodice, najbližih prijatelja i rodbine, ni na poklone se ne sme zaboraviti. Poklon koji darujemo mora imati vrednost za primaoca, jer se na taj način iskazuje i naša naklonjenost datoj osobi ili porodici.

Dakle, šta pokloniti za slavu je pitanje koje zabrinjava mnoge od nas u ovo vreme godine. Prodavnica Sweet Home je tu da vam razreši sve dileme. Predstavljamo vam neke od poklona, koji će očarati sve prisutne na slavi, a naročito primaoca istog.

Aromatična ulja i sveće za mirisnu i toplu prostoriju

Mirisna sveća ili aromatično ulje može biti pun pogodak kada su pokloni za slavu u pitanju.

Šta pokloniti za slavu

Miris sveće može učiniti čuda za vaše raspoloženje, vraćajući vam radosna sećanja i stvarajući osećaj smirenosti vašeg uma. Brojne studije pokazale su da miris poseduje moć u izazivanju emocija i buđenju uspomena. Sigurni smo da ste barem jednom u životu osetili miris kokosa i istog trenutka se prisetili uspomena sa boravka na moru, zar ne?

Postoje i dokazi da pravi mirisi mogu pomoći u smanjivanju anksioznosti, poboljšanju zdravlja organizma. Takvu moć naročito ima lavanda, koja može pomoći i kod hroničnog bola.

Zašto onda ne biste domaćinu poklonili kvalitetnu mirisnu sveću ili aromatično ulje i popravili mu raspoloženje? Osim toga, miris kvalitetne sveće ispuniće čitavu prostoriju, a vaš dom će uvek mirisati sveže, elegantno i prefinjeno.

Ukoliko se pitate šta pokloniti za slavu, kvalitetna sveća u čaši ili aromatično ulje sa štapićima su savršeno rešenje.

Šta pokloniti za slavu – Kristalne vaze i pepeljare su odličan izbor

Ukoliko želite da poklonite domaćinu praktičan, ali u isto vreme elegantan poklon, dekorativa od kristala je najbolji izbor.

Šta pokloniti za slavu

Kristalna vaza može ulepšati izgled vaše trpeze ili dnevne sobe, a u isto vreme poslužiti za držanje cveća, koje takođe možete pokloniti prilikom odlaska na slavu.

Kada se postavi na centar stola u trpezariji, kristalna vaza postaje i fokusna tačka cele prostorije. Niko neće moći a da ne primeti odbijanje svetlosti, odnosno reflekciju vaze. Osim toga, cveće koje budete poklonili domaćici kuće daleko će lepše izgledati u kvalitetnoj vazi, vrhunske izrade.

BOHEMIA OCEAN vaza

Kristalne pepeljare takođe su odličan izbor kada su u pitanju pokloni za slave. Takva pepeljara je i kristalna Calypso pepeljara, izrađena od luskuznog češkog kristala.

BOHEMIA GLEČER pepeljara

Veoma je važno objasniti primaocu poklona da se radi o češkom kristalu, koji se ne sme prati u mašini za sudove. Na taj način, poklon će primaocu trajati dugi niz godina, te će i njegovo domaćinstvo izgledati luksuznije i lepše.

Šta još može biti odličan poklon za velika slavlja, krsne slave ili praznike?

Osim mirisnih sveća i kristalne dekorative, kao praktičan poklon za krsne slave mogu poslužiti i setovi kvalitetnih čaša, kristalni dekaneri za žestinu ili setovi luksuznih tanjirića za posluživanje.

BOHEMIA Glečer tanjir 3 nivo

Za koji god poklon se odlučite, vodite računa o tome da ga birate u skladu sa prilikom, sa preferencijama domaćina na čiju slavu idete i u skladu sa vašim budžetom.

Odabir poklona je naročito važan u predstojećom prazničnoj sezoni, jer se pravim poklon najbolje izražava pažnja i naklonjenost, kao i ljubav i prijateljstvo. Birajte kvalitetne poklone, koje će primaocu poklona trajati dugi niz godina.

Odaberite poklon iz gift programa prodavnice Sweet Home i obradujte svoje najbliže autentičnim, jedinstvenim i luskuznim predmetima koji će izmamiti osmeh na licu!

Ostavite odgovor