luminarc posudje

Luminarc posuđe – Vaš izbor za novi dom Ostavite komentar

Luminarc je jedna od najpoznatijih i ujedno izuzetno popularnih linija posuđa. Njeni proizvodi su izrađeni od kaljenog, opalnog ili obojenog stakla. Tokom proizvodnje staklo je podvrgnuto termičkoj obradi kao i hemijskim tretmanom u kontrolisanim uslovima. Zahvaljujući tom strogo kontrolisanom procesu tokom obrade, Luminarc Vam daje proizvode vrhunskog kvaliteta koji su otporniji u odnosu na konkurentne proizvode. Staklo je neporozno i napravljeno od 100% higijenskog i antibakterijskog materijala.

Luminarc proizvodi su veoma atraktivnog dizajna koji zadovoljava sve ukuse, pruža sigurnost i zahtevne korisnike, a pri tom odiše elegancijom. Tokom celog procesa proizvodnje Luminarc daje izuzetan fokus na termalnoj i mehaničkoj otpornosti posuđa, a samim tim i duži životni vek.

luminarc posudje prodaja

Kolekcija Luminarc posuđa Vas neće ostaviti ravnodušnim, a krasi ih funkcionalnost i savremen dizajn, jednostavnost i lepota sa svrhom.

Porodični ručkovi i večernje zabave, posluživanje vašeg omiljenog specijaliteta, našim kvalitetnim kuhinjskim priborom biće prilika da osvojite ne samo vašu porodicu, već i vaše prijatelje.

Ostavite odgovor