Tascoma brend

tescoma posudje

Dobrodošli u našu kuhinju Tescoma

Kada bismo morali objasniti ko smo, mogli bismo koristiti svoj slogan: strast u kuhinji!

Tescoma je izabrala istraživanje i inovacije kao svoje vodeće principe kako bi vam pružila najkompletniji asortiman kuhinjskih alata o kojima ste ikada mogli sanjati.

Mi se mnogo bavimo „domaćom“ hranom, još bolje ako je napravljena od svežih lokalnih sastojaka, različitih za svaku sezonu. Može li pomoć u iskušenju da pripremite lepo jelo sopstvenim rukama? Samo otvorite ostavu i dajte prostora kreativnosti dajemo vam prave alate, savršene za nadahnuće i one koji će vam olakšati život u kuvanju!

Što se tiče kvaliteta i sigurnosti naših proizvoda  oni su zagarantovani sertifikatima ISO 9001: 2001 i ISO 14001: 2005, dobijenim rigoroznim ispitivanjem sprovedenim u našem sedištu tokom svake faze proizvodnje.

Kompanija Tescoma je uspostavila upravljanje kvalitetom i upravljanje životnom sredinom prema ISO 9001: 2009 i ISO 14001: 2005. Takođe smo nosilac CERTIFIKATA O IZVRSNOSTI u oblasti razvoja, dizajna i prodaje kuhinjskog posuđa sa imenom. Svaki proizvod je podvrgnut neumornom ispitivanju otpornosti, trajnosti, funkcionisanja i usklađenosti sa strogim zdravstvenim standardima u sopstvenim laboratorijama i prostorijama za ispitivanje opremljenim najsavremenijom tehnologijom. Sve se pažljivo beleži, a svaka proizvodna serija označava se i proverava.

Tescoma je sinonim za kvalitet

Kako bi se garantovalo da su naši instrumenti uvek savršeno funkcionalni i bezbedni, u okviru kompanije je stvoreno odeljenje posvećeno kontroli proizvoda i sirovina.

Laboratorija je opremljena najsavremenijim mašinama koje imaju zadatak da provere svaku proizvodnu seriju, kako bi se osiguralo da su sirovine uvek pogodne za kontakt sa hranom i kako bi se proverila čvrstoća instrumenata; svaki alat je u stvari podvrgnut testovima koji dokazuju njegovu upotrebu stotinama puta.

Sem kvaliteta, Tescoma pribor za kuhinju je i izuzetnog dizajna , atraktivnih boja, te Vam daje mogućnost pravog izbora koji se lako uklapa u svaku kuhinju, dajuci vedru atmosferu i kuhinji i Vašem radu u njoj.