Tescoma dispenzer

Tescoma dispenzer za ulje Ostavite komentar

Tescoma dispenzer za ulje/sirće predstavlja savršen kuhinjski dodatak za domaćinstvo, ali i u ugostiteljskim objektima.

Nekoliko sastojaka čine osnovu rutine kuvanja i pripremanja obroka, a između ostalog u ovu kategoriju svrstava se i ulje. Bilo da pravite slatke ili slane obroke, teško da ćete uspeti u svojoj nameri bez upotrebe ovog ’’magičnog’’ sastojka. Ono pomaže da vaše jelo, bez obzira da li se radi o pecivu, čorbi ili dinstanom povrću i mesu, bude mnogo ukusnije i dekadentnije. Međutim, kada pripremate i radite sa uljem, važno je da kontrolišete količinu ovog sastojka.

Hrana natopljena uljem nije zdrava, i to je činjenica. Želite da pažljivo kontrolišete količinu ulja koju koristite u bilo kom jelu, kako biste dobili savršen ukus i aromu.

Supenim kašikama ili nekom drugom metodom može biti teško izmeriti količinu ulja koja vam je neophodna. Ono što vam je potrebno jeste dispenzer, ili dozator, koji svaku pripremu jela čini lakom i efikasnom.

Ukoliko vas zanima zbog čega je neophodno posedovati dispenzer ulja u kuhinji i zašto se odlučiti upravo za Tescoma model, na pravom ste mestu. Otkrivamo vam u čemu leži razlog popularnosti ovog kuhinjskog dodatka.

Olakšajte doziranje ulja ili sirćeta – Pripremite najukusnije obroke i salate

Bez dozatora ili dispenzera ulja ili sirćeta pri ruci, kontrolisanje količine ovih sastojaka može predstavljati izazov.

Tescoma dispenzer

Možete dodati previše ulja u hranu i učiniti je nezdravom ili pak, u ekstremnijim situacijama, nejestivom. Sa dispenzerom, ovakvih problema nema. Mehanizmi za lako i jednostavno sipanje ne dozvoljavaju ’’nezgode’’ u pripremi salata, ali i drugih obroka.

Na kraju krajeva, ne želite ulje ili sirće svuda po radnim površinama, zar ne? Nered i nečistoće možete veoma jednostavno izbeći koristeći se Tescoma dispenzerom.

Tescoma dispenzer dolazi u elegantnom izdanju

Dispenzeri ulja zaista mogu biti neverovatno elegantni i dodati dozu luksuza svakoj kuhinji. Savršen dokaz za to je dispenzer brenda Tescoma. Imati elegantan dispenzer za ulje na kuhinjskim policama izgleda mnogo bolje i lepše nego da čuvate ulje u nasumičnoj boci.

Ovo je zaista mali korak, koji može učiniti da vaš dom izgleda urednije i interesantnije.

Tescoma dispenzer je izrađen od nerđajućeg čelika, stakla i veoma otporne i izdržljive plastike. Njegov elegantan dizajn čini ga savršenim za upotrebu u domaćinstvu, ali i u restoranima i drugim ugostiteljskim objektima.

Dispenzeri ulja pomažu da održite red i čistoću u kuhinji

Jedan od najznačajnijih nedostataka kada nemate dozator ulja pri ruci je to što vaša kuhinja može izgledati prilično neuredno. Korišćenje supenih kašika za doziranje ulja se ne preporučuje, jer kao rezultat možete dobiti masne i prljave površine za rad.

Tescoma dispenzer

Dozator minimizira svako prosipanje, omogućavajući da vaša kuhinja bude besprekorna sve vreme.

Ukoliko kuvate i uživate u tome, sasvim sigurno znate da je prosuto ulje izuzetno teško za otklanjanje. Ovaj proces zahtevaće mnogo vašeg vremena i strpljenja.

Prema tome, koristite dozator pri svakoj upotrebi ulja, kako biste sprečili nered u najčešće korišćenoj prostoriji u domaćinstvu.

Tescoma dispenzer – Produžite rok trajanja vaših proizvoda

Iako većina ljudi možda i ne shvata, i ulje ima rok trajanja. Štaviše, način na koji čuvamo ulje može značajno uticati na ovaj rok trajanja.

Ukoliko ovaj sastojak čuvate na osvetljenom, sunčanom mestu, rok trajanja se može drastično smanjiti. Dozatori ulja, kao što je dozator iz ponude online prodavnice Sweet Home čini da produžite vek trajanja ulja, s obzirom da je dizajniran tako da održava odličan ukus ovog sastojka, neophodnog za pripremu ukusnih obroka.

Osim toga, u Tescoma dispenzeru možete čuvati i sirće, koje će poboljšati ukus vaših omiljenih salata, naročito u letnjem periodu.

Online prodavnica Sweet Home nudi vam najveći izbor najkvalitetnijih kuhinjskih dodataka, pribora i servisa za ručavanje, kao i drugog stonog posuđa. Posetite naš sajt i pronađite sve neophodno za vašu kuhinju!

Ostavite odgovor