Opremanje kuhinje

Opremanje kuhinje – Najbolje posuđe na jednom mestu Ostavite komentar

Opremanje kuhinje jedan je od najzahtevnijih poslova prilikom renoviranja ili selidbe u nov dom, naročito ukoliko niste sigurni šta vam je sve potrebno. Za funkcionalno opremljenu kuhinju, važno je da imate sve vrste posuda shodno svojim potrebama. Neophodno je posuđe za serviranje hrane, kao i posuđe za pripremu hrane.

U zavisnosti od toga kakav frižider i kuhinjske ormariće imate, potrebno je da nabavite i činije za odlaganje hrane, ali i escajg, šolje, čaše i ostali dodatni pribor. Opremanje kuhinje treba da obavite promišljeno, a prilikom biranja posuđa, posvetite se kvalitetnim materijalima i setovima. Ulaganje u posuđe svakako se isplati, jer možete da ga koristite dugi niz godina.

Opremanje kuhinje – Setovi za ručavanje

Ništa ne stvara uspomene kao kada se porodica okupi za stolom. Mirisna i aromatična gozba servirana u adekvatnim tanjirima učiniće da se porodica okupi oko stola. Svaka porodica bi trebalo da uživa u zajedničkom obroku makar jednom dnevno. Večera je idealna za to, baš kao i praznici koji su karakteristični po tome da se porodica okupi oko trpezarijskog stola.

Napravite užitak i sebi i svojim najmilijima i servirajte im ručak ili večeru u specijalnim tanjirima. Uživajte u svakom zalogaju.

Setovi tanjira sastoje se iz tri tanjira – malog, dubokog i velikog. Keramičko posuđe je prepoznatljivo kao veoma kvalitetno. U njima se toplota ravnomerno raspoređuje, veoma su jednostavni za čišćenje i održavanje, a i njihova cena je pristupačna. Pored keramičkih tanjira, možete da koristite i keramičke činije koje su više nego praktične za različitu upotrebu. Idealne su za pripremu i serviranje doručka.

Takođe, popularni su i setovi tanjira od granita. Napravljeni su od kaljenog, neprozirnog stakla. Veoma su gratki i modernog dizajna. Tanjiri brenda Luminarc veoma se jednostavno održavaju, moguće ih je prati u mašini za pranje sudova, a ujedno, mogu da se koriste i u mikrotalasnoj pećnici.

Opremanje kuhinje

Opremanje kuhinje podrazumeva i odabir posuđa za svaki dan, kao i za specijalne prilike.

Opremanje kuhinje – Šolje i čaše

Bilo da uživate u ispijanju kafe ili čaja, ugođaj će biti potpuniji ukoliko posedujete adekvatne aparate za njihovu pripremu. Džezve, kafeterije i čajnici, obavezan su deo svake kuhinje. Izrađeni su od najkvalitentijih materijala, a pogodni su i za indukcione ploče.

Pored toga, opremanje kuhinje podrazumeva i nabavku šolja i čaša kako za svaki dan, tako i za specijalne prilike.

Svaki dom treba da poseduje čaše za sok i vodu, ali i čaše za vino. Različiti modeli koriste se za serviranje i uživanje u belom, crnom i roze vinu, pa u skladu sa tim, treba da posedujete i različite modele.

Pored toga, šolje su takođe sastavni deo svakog doma. Možete da ih koristite kako za kafu ili čaj, tako i za kuvano vino. Veoma su popularne neprozirne šolje, baš kao i stakleni modeli koji su potpuno providni. Ujedno, možete da odaberete šolje u bojama svoje kuhinje i na taj način ih uklopite u enterijer. Pored staklenih, u trendu su i keramičke šolje, elegantnih oblika i visokog sjaja.

Opremanje kuhinje

Opremanje kuhinje obavljajte promišljeno i sa stilom. Vodite se time da kupujete samo posuđe koje vam je zaista potrebno i koje odgovara vašim navikama.

Posuđe za pripremanje hrane

Svaka kuhinja mora da bude opremljena i posudama za pripremanje hrane. Neophodno je da imate šerpe i tiganje, kao i drugo posuđe poput vatrostalnih činija, pekača, plehova i slično. U zavisnosti od toga koji šporet posedujete, birajte posuđe. Najkvalitetnije i najpraktičnije je posuđe adekvatno i prilagođeno indukcionim pločama. U njima se sadržaj ravnomerno zagreva, pa je samim tim i pripremanje hrane olakšano.

Bilo da opremate kuhinju u svom domu, ili restoranu i kafiću, posuđe Sweet Home Port kompanije predstavlja najefikasniji i najpraktičniji izbor. Našu ponudu možete da pogledate putem našeg sajta, kao i u maloprodajnim objektima. Ujedno, bavimo se i veleprodajom, a u ponudi imamo najkvalitetnije posuđe poznatih brendova.

Posetite nas i napravite najbolji izbor. Ponosni smo na kvalitet koji nudimo, kao i veliki izbor različitih modela svih vrsta posuđa.

Ostavite odgovor