Party čačkalice

Party čačkalice – Savršen dodatak za vašu žurku! Ostavite komentar

Party čačkalice predstavljaju savršen dodatak svake žurke, proslave i drugih društvenih događaja.

Bez obzira na to da li planirate rođendansku žurku ili jednostavnu večeru sa porodicom i najbližim prijateljima, želite da sve izgleda i bude onako kako ste zamislili. Na kraju dana, organizujete žurku kako biste na jednom mestu okupili sve drage ljude i proslavili važan datum.

Odabir teme, dekoracije, posuđa za serviranje i posluživanje hrane i pića, muzike i poklona za goste svakako se moraju naći na vašoj party check listi. Međutim, ni na sitne detalje ne bi trebalo zaboraviti. Upravo će sitnice učiniti vašu proslavu posebnom i dati joj određenu draž.

Ukoliko vaša žurka podrazumeva i hranu za prisutne, nemojte zaboraviti na party čačkalice, koje će olakšati konzumiranje predjela, a ujedno i ulepšati estetski utisak koje ono ostavlja. Zašto je važno posvetiti pažnju detaljima poput ovog otkriva vam online prodavnica Sweet Home u narednim redovima.

Party čačkalice – Idealne za posluživanje voća i povrća

Voće i povrće neretko se nalaze na trpezama različitih proslava, a naročito u letnjem periodu. Osvežavanje tokom letnjih vrućina može se postići na više načina, a konzumiranje sočnog voća i povrća svakako se svrstava u najefikasnije. Stoga, zašto se lubenice, dinje, breskve, nektarine i neko drugo voće ne bi našlo na meniju vaše žurke?

Party čačkalice

Voće je, samo po sebi, šareno, raznobojno, dekorativno i estetski privlačno ljudskom oku. Međutim, kada ga poslužujete, morate voditi računa o tome na koji način će ga ljudi konzumirati. Najbolji način svakako je upotreba party čačkalica. Čačkalice vedrih boja uneće dodatnu svežinu u izgled vašeg delikatesa posluženog na letnjoj proslavi.

Savršeno predjelo uz party čačkalice

Pored voća i povrća, na žurkama se veoma često mogu videti i topla i hladna predjela, kao što su proizvodi od mesa ili sir. Party čačkalice mogu vam biti od koristi i pri posluživanju najukusnijih vrsta predjela.

Ništa ne otvara tako dobro apetit kao savršeno dekorisano predjelo, posluženo na staklenom ovalu. Prema tome, iskoristite priliku da svoje goste obradujete estetski predivnom dekoracijom, koja je pritom veoma korisna.

Umesto upotrebe običnih čačkalica, party verzija čačkalica daleko je bolji i ekonomičniji izbor, kada je konzumiranje predjela u pitanju. Osim što se mogu koristiti iznova i iznova, njihov dizajn odlično se uklapa u bilo koju postavku – elegantnu ili modernu. Pored toga, zahvaljujući različitim bojama, vaši gosti će u svakom momentu znati koju čačkalicu su odabrali, te do zabune ne može doći.

Birajte samo kvalitetne čačkalice – Važnost BPA free proizvoda

Pri odabiru party čačaklica morate voditi računa o nekoliko stvari. Najvažnije od svega jeste materijal od kojih su sačinjene.

Party čačkalice

Tescoma set sadrži 20 party čačkalica od izvrsne i kvalitetne plastike, koja je BPA free. Zbog čega je to važno?

BPA ili bisfenol A predstavlja hemikaliju koja se u savremeno doba dodaje u različite proizvode – od igračaka do posuda za hranu. Čak i male količine ove hemikalije mogu imati negativnog uticaja na vaše zdravlje. A složićete se, to niko ne želi. Prema tome, uvek čitajte deklaracije proizvoda od plastike. Jedina bezbedna opcija su plastični BPA free proizvodi. Takav proizvod su i Tescoma party čačkalice, koje možete pronaći u velikom asortimanu online prodavnice Sweet Home.

Naša ponuda obuhvata veliki izbor najkvalitetnijih kuhinjskih dodataka, šerpi i posuđa i posuda za posluživanje. Posetite naš online shop i pronađite savršene dodatke za vašu sledeću žurku!

 

Ostavite odgovor