Šta pokloniti za 8. mart

Šta pokloniti za 8. mart? Ostavite komentar

’’Šta pokloniti za 8. mart’’? Ovo pitanje muči veći deo muškog pola, čim krene prvi mesec proleća. S obzirom na to da ovaj datum proslavlja mnogo žena širom sveta, složićete se da izbor poklona nije veoma lak zadatak.

Iako se, prema tradiciji, tada poklanja cveće, većina muškaraca želi da obraduje svoju izabranicu nečim ličnijim, što će joj izmamiti osmeh na lice i što će joj trajati dugi niz godina. Tada se muškarci okreću praktičnijim, dugovečnijim poklonima.

Prodavnica Sweet Home pripremila je za vas nekoliko različitih ideja za sve osobe koje se pitaju šta pokloniti za 8. mart.

Stono posuđe od luskuznog češkog kristala

Ukoliko i dalje nemate ideju šta biste poklonili ženskoj osobi za 8. mart, na pravom ste mestu.

Češki kristal je internacionalno poznat i izuzetno tražen kada su u pitanju stakleni proizvodi. Ovo, svakako, nije bez razloga. Važi za visokokvalitetan materijal od kojeg se izrađuje najlepše stono posuđe – od čaša, preko pepeljara i tanjirića, do bokala i vaza.

Odabir stonog posuđa od luskuznog češkog kristala nikada ne može biti pogrešan izbor. Takav je slučaj i sa praznikom koji nam predstoji. Češki kristal izmamiće osmeh na lice vašoj dragoj ženskoj osobi, a u isto vreme ulepšavaće vaš zajednički dom u godinama koje dolaze.

Šta pokloniti za 8. mart

Vaš izbor može pasti na luksuznu vazu od češkog kristala, koja će biti centralni deo vašeg trpezarijskog stola ili predsoblja.

Isto tako, možete svoju dragu osobu iznenaditi i jedinstvenim tanjirom na dva nivoa, proizvođača Bohemia. Idealan za posluživanje sitnih kolača ili pralina, biće centar pažnje na svim vašim porodičnim okupljanjima.

Kada kupujete proizvode od češkog kristala, veoma je važno da znate i kako se pravilno održavaju. Ovakve proizvode trebalo bi prati isključivo ručno, nikako u mašini za sudove. Na taj način, stono posuđe od češkog kristala trajaće vam dugi niz godina.

Šta pokloniti za 8. mart – Šoljice za kafu ili čaj u kojima ćete zajedno uživati

Da li je i vaš omiljeni jutarnji ritual ispijanje šoljice kafe ili čaja? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, niste sami. Istraživanja su pokazala da je ogromna većina ljudi, kako žena, tako i muškaraca, ljubitelj ovog rituala.

Šta pokloniti za 8. mart

Prema tome, zbog čega ne biste poklonili upravo set šoljica za kafu ili čaj? Ispijanje jutarnje kafe može biti daleko lepše kada je šoljica iz koje pijete tu istu kafu estetski i vizuelno prijatna vašem oku. Uz adekvatnu šoljicu za kafu, možete pokloniti i posudu za mleko, ukoliko vaša lepša polovina uživa u kafi sa mlekom.

Pored toga, vaš izbor može biti i aparat za čaj i kafu, koji će biti vaš najbolji saveznik, bez obzira na to u koje doba dana poželite ove tople napitke. Sve što je neophodno jeste da sipate dovoljnu količinu listova čaja ili kafe i prelijete toplom vodom. Kada dovoljno odstoji, kafa je spremna za ispijanje i uživanje može početi!

Praktični pokloni za 8. mart koje će vaša lepša polovina koristiti dugi niz godina

Ukoliko ipak želite nešto praktičniji poklon za svoju izabranicu za 8. mart, na raspolaganju vam je i širok asortiman pekača, plehova, posuđa za posluživanje hrane, kao i visokokvalitetnog posuđa za pripremu hrane. Sve ovo možete pronaći u ponudi prodavnici Sweet Home.

Kada poklanjate dragoj osobi bilo kakav poklon, želite da taj poklon bude nešto što će osoba ceniti i koristiti dugi niz godina. Upravo takve poklone možete pronaći u našoj prodavnici.

Šta pokloniti za 8. mart

 

 

Svojoj dami možete pokloniti i Luminarc Diwalli servis dish od 3 dela različitih zapremina od opalnog stakla. Jednostavan dizajn dopašće se svim damama sa minimalističkim i modernim stilom i ukusom. Pored toga, kod nas možete pronaći i drugo Luminarc posuđe za posluživane, koje važi za jedno od najkvalitetnijih na svetu!

Posetite našu online prodavnicu i pronađite idealan poklon za 8. mart!

Ostavite odgovor