Tescoma podmetači

Tescoma podmetači za jelo Ostavite komentar

Tescoma podmetači za jelo svrstavaju se među najkvalitetnije podmetače na tržištu, kako domaćem, tako i stranom.

Za mnoge domove, podmetači služe kao male zaštitne prostirke za trpezarijski sto. Ipak, ako birate pametno, prostirke za sto mogu postati deo vašeg enterijera, odnosno unutrašnjeg dekora jedne prostorije. U ovom slučaju, to je trpezarija. Na taj način, podmetači itekako mogu doprineti ukupnom izgledu i osećaju koji pruža boravak u vašem domu.

Ako pripadate grupi ljudi koja nikada nije preterano mnogo razmišljala o kupovini prostirki odnosno podmetača za sto, prodavnica Sweet Home predstavlja vam vodič koji će vam pomoći u tome.

Postoji više faktora koji mogu uticati na kupovinu podmetača za jelo, kako bi ona bila pravi izbor za vaš životni i lični stil.

Odabir materijala od kojeg su sačinjeni podmetači

Kao što verovatno i znate, podmetači za jelo dostupni su u raznim materijalima. Tako, podmetače možete pronaći od plastike, PVC-a, bambusa, stakla, kože, ali i od drveta. Ipak, za upotrebu u domaćinstvima najčešće se koriste podmetači od sintetičke tkanine, pamuka, čipke, somota i slično.

Podmetači od tkanine najbolji su izbor kada govorimo o apsorbciji toplote, što je jedna od najkorisnijih namena podmetača.

Tescoma podmetači

Ukoliko se u vašem domaćinstvu nalaze i deca, opcije poput staklenih podmetača su previše rizične. Još jedan uobičajen problem je prosipanje hrane i pića, naročito kada ih koriste deca.

U poređenju sa drugim materijalima, ako odaberete podmetač od sintetičke tkanine, dobićete podmetač koji služi svojoj svrsi, a ipak izgleda elegantno i upotpunjava vaš enterijer.

Veličina i boja podmetača za jelo

Veličina podmetača za koje ćete se odlučiti direktno zavisi od veličine vašeg trpezarijskog stola. U idealnom slučaju, podmetači bi trebalo da budu dovoljno široki i dugi kako bi sav pribor za jelo i posuđe stalo na njih. Tanjir, viljuška, kašika, nož, čaša i činija moraju stati na vaš podmetač. Trebalo birati podmetače koji će obezbediti i dovoljno prostora na stolu za dodatne stvari, kao što su ovali, činije, tacne, šerpa i slično.

Tescoma podmetači

Boja vaših podmetača za sto povezana je sa dve stvari – bojom vašeg trpezarijskog stola ili stolnjaka i opštom tematikom enterijera vaše trpezarije ili kuće.

Izaberite prostirke koje se uklapaju uz vaš stolnjak, kako se ne bi stvorio preveliki kontrast, koji najčešće smeta estetici stola. Boju podmetača možete kombinovati i uz zavese koje se nalaze u vašoj trpezariji ili u skladu sa jastucima za stolice. To će pomoći u stvaranju harmonije u boji i paleti dizajna vašeg doma.

Tescoma podmetači – Zašto su najbolji izbor?

Ukoliko ste u potrazi za novim podmetačima za vaš dom – ne tražite dalje. Tescoma podmetači pravi su izbor za vaš dom i trpezariju.

Kompanija Tescoma svetski je poznata i priznata kompanija koja se godinama trudi da ulepša vašu kuhinju i trpezariju najkvalitetnijim proizvodima. Tako su i Tescoma podmetači dizajnirani tako da se lako uklapaju u svaki enterijer. Dostupne u više boja i dizajna, veoma će lako pronaći put do vašeg trpezarijskog stola.

Elegantne Tescoma prostirke za sto sačinjene su od otporne sintetičke tkanine. U prodavnici Sweet Home možete ih pronaći u raznim nijansama, od biserno svetle do bronzanih nijansi.

Tescoma podmetači

Jedan od razloga zbog kojih bi upravo Tescoma prostirke za sto trebalo da se nađu u vašem domu jeste lakoća održavanja istih. S obzirom na materijal od kojih su izrađene, dovoljno ih je očistiti navlaženom krpom ili ih isprati pod mlazom vode i osušiti. Za razliku od nekih drugih materijala koji zahtevaju pranje u mašini na većim temperaturama, Tescoma prostirke nisu komplikovane za održavanje. Naprotiv, upotreba i održavanje Tescoma podmetača zaista su jednostavne.

U našoj prodavnici možete pronaći veliki asortiman Tescoma proizvoda za vašu kuhinju ili trpezariju. Posetite našu online prodavnicu i pronađite sve za vaš dom!

Ostavite odgovor