Luminarc setovi za ručavanje

Luminarc setovi za ručavanje Ostavite komentar

Luminarc setovi za ručavanje ulepšaće vaša porodična druženja, zabave i proslave i vaš trpezarijski sto.

Kada planirate određeno okupljanje sa prijateljima, naročito kada su specijalne prilike u pitanju, odabir pravog seta za ručavanje je od suštinskog značaja. Svi želimo da nam specijalne prilike budu zaista specijalne. Stoga, svakom aspektu mora se pridavati dovoljno pažnje.

Setovi za ručavanje jedan su od tih aspekata. Estetika savršeno pripremljenog trpezarijskog stola nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Prema tome, birajte samo kvalitetne servise za ručavanje dizajna koji odgovara vašim preferencijama. Upravo takvi setovi su i Luminarc setovi za ručavanje.

Prodavnica Sweet Home vam u narednim redovima otkriva kako odabrati savršen set za ručavanje, kao i na šta bi trebalo obratiti pažnju prilikom kupovine istog.

Odaberite setove za ručavanje od najboljeg materijala

Setovi za ručavanje – tanjiri, plitki ili duboki, kao i dezertni tanjiri – moraju biti fokusna tačka vašeg trpezarijskog stola. Pre nego što krenete da razmišljate o bojama i dezenima u kojima želite da kupite novi set za ručavanje, pre svega bi trebalo usredsrediti se na materijal od kojeg je on sačinjen.

Luminarc setovi za ručavanje

Prilikom odabira materijala servisa za ručavanje možete se voditi različitim smernicama – ličnim preferencijama, stilu, izdržljivosti materijala, pa i finansijama.

Jedan od najčešće korišćenih materijala za izradu vrhunskih tanjira za jelo svakako je kaljeno staklo. Jedinstveno je po mnogočemu, a odlikuje ga i neverovatan kvalitet izrade. Stakleno posuđe i stakleni servisi za ručavanje mogu biti izrađeni ručno ili mašinskim putem, a samo staklo može biti bojeno, gravirano, prozirno ili sa različitim dezenima.

Kaljeno staklo od kojeg su sačinjeni Luminarc setovi za ručavanje pružaju vam dugotrajnost i sigurnost upotrebe. Ovaj materijal je izuzetno otporan na toplotu i izuzetno dugo traje. Ukoliko planirate da svoj novi set za ručavanje koristite na svakodnevnom nivou, najbolje rešenje za vas su svakako setovi od kaljenog stakla.

Po popularnosti, na drugom mestu svakako se nalazi porcelan u izradi setova za ručavanje. Koštani porcelan je dugotrajna vrsta procelana. Sačinjen je od kaolinske gline, feldspata i kalcijum fosfata. Zahvaljujući tome, posude i taniri izrađeni od koštanog porcelana su takođe veoam dugotrajni. Posebna pogodnost je što se veoma lako mogu koristiti u mikrotalasnoj pećnici i mašini za sudove.

Za osobe koje preferiraju tradicionalnije setove za ručavanja, na tržištu su dostupne i razne vrste zemljanih i kamenih posuda. Ukoliko volite tradiciju, za vas su zemljani i kameni setovi za ručavanje najbolje rešenje.

Ipak, prodavnica Sweet Home poseban akcenat stavlja na setove od kaljenog stakla, s obzirom na njihovu pristupačnost, ekonomičnost i izdržljivost. U tom pogledu, nijedan drugi materijal za izradu servisa za ručavanje nije mu ravan.

Da li su Luminarc setovi za ručavanje laki za održavanje i upotrebu?

Kao što smo već naglasili, setovi od kaljenog stakla svakako su veoma jednostavni i laki za održavanje. Takvi setovi su i Luminarc setovi za ručavanje.

Luminarc setovi za ručavanje

Izrađeni su od veoma kvalitetnog kaljenog stakla, koje se može koristiti i u mikrotalasnoj pećnici, ali i u mašini za sudove. Ako više preferirate ručno pranje sudova, tanjiri će se veoma lako oprati i na takav način.

Većina Luminarc setova za ručavanje se sastoji od 18 delova – 6 plitkih, 6, dubokih tanjira, kao i 6 dezertnih tanjira. Dakle, za porodične proslave ovi setovi za ručavanje su zaista savršeni!

Nakon obavljenog obroka i proslave, opraćete ih i osušiti veoma lako!

Luminarc posuđe – Opremite kuhinju i trpezariju na najbolji način

Bez problema se može reći da je Luminarc jedna od najpopularnijih linija posuđa i setova za ručavanje.

Luminarc setovi za ručavanje

Proizvodi ove kompanije izrađeni su od visokokvalitetnog kaljenog, opalnog ili obojenog stakla. Zahvaljujući kontrolisanom procesu obrade, ova kompanija na tržište izbacuje proizvode vrhunskog kvaliteta i izuzetne dugotrajnosti.

 

Vašu kuhinju možete opremiti na najbrži i najbolji način uz Luminarc posuđe. Prodavnica Sweet Home nudi vam veliki izbor Luminarc proizvoda. Posetite našu online prodavnicu i pronađite svoje setove za ručavanje već danas!

Ostavite odgovor